Művészetek Völgye, Kapolcs, Design Terminal udvar, 29 July 2016 14:00

Marketing Workshop

marketing branding workshop mérőlászló

Marketing and Branding. The efficient self-definition. At first it doesn't seem to be a difficult task to see yourself through the eyes of your customers. In fact there are only a few, who are able to accomplish this effectively and successfully! (The event was facilitated in Hungarian.)

Marketing & Branding. A hatékony öndefiníció. Elsőre nem tűnik nehéznek a feladat: hogyan képzeld magad mások, azaz a fogyasztóid fejébe? Valójában a "kivülről nézve gondolkodás" mégsem olyan egyszerű, legalábbis nagyon keveseknek megy hatékonyan és sikeresen.

Elsőre nem tűnik nehéznek a feladat: hogyan képzeld magad mások, azaz a fogyasztóid fejébe? Valójában a "kivülről nézve gondolkodás" mégsem olyan egyszerű, legalábbis nagyon keveseknek megy hatékonyan és sikeresen. Szokatlan megközelítésnek számít, amikor nem üzeneteketfogalmazol meg, hanem megtanulod a közönséged szokásait, együtt lélegzel velük és úgy építed be terméked vagy szolgáltatásod a már létező szükségleteik közé. Ez a hatékony és sikeres marketing.

A jó marketing nem a fogalmak puffogtatásából áll, és nem a már meglévő (sőt már el is avult) módszerek átgondolatlan, amatőr alkalmazása, de nem is csak kattintás per ár, vagy konverziós tölcsérkérdése. A jó marketing és jó branding: filozófia. A másként gondolkodás képessége. Az új, raffinált, szokatlan eszközök felfedezése és alkalmazása. Különösen a startupok esetén, ahol a jó marketing nem az egóról szól, hanem a kőkemény üzleti célok elérését szolgáló egyik legfontosabb terület. A tét soha nem kicsi. Az idő pedig véges.

 

Itt a fesztivál szezon, legújabb workshopunk rendhagyó helyszínen lesz, Kapolcson a Művészetek Völgyében.

Dátum: 2016. július 29.

Időpont: 14 - 17 óráig

Helyszín: Művészetek Völgye, Kapolcs, Design Terminal udvar

[helyszin]

Előadók:

14:00 
Mérő László és Karafiáth Balázs (Darwins): A másként gondolkodás képessége.
5 súlyos hiba, amit elkövetnek a startupperek, de te nem akarod elkövetni. 

14:50 
Incze Kinga (WhiteReport): Egy forradalmian új cross-media eszköz – mert a megszokott megoldások már nem működnek. A brandstratégia folytatása a médiamegjelenések terén.

15:40 
Baldaszti Péter (Baldaszti): A vizualitás szerepe a sikerben. Mekkora szerepe van a vizualitásnak / csomagolásnak egy üzleti modell eladásában? Design és a branding. Mi a különbség? Hogy épülnek egymásra ezek? Létezik egyik a másik nélkül?

16:30 vége