LOFFICE, Budapest, 1061, Paulay Ede u. 55. , 30 June 2016 15:00

Pitch Workshop

pitch oszkopeter springtab workshop batizandras

The first 3 minutes. PITCH and negotiation techniques. How to articulate yourself flawlessly, how to focus on your main message? The workshop will help you to self-define your company’s message, that will draw a distinction between your startup and your competition. (The event was facilitated in Hungarian.)

Az első 3 perc. PITCH és tárgyalástechnika. Hogyan fejezd ki magad tökéletesen, hogyan fókuszálj a legfőbb mondanivalódra, sokszor egy-egy ilyen helyzet segít abban, hogy definiálja magát megfelelően egy cég és ennek mentén lássa tisztábban előnyeit vagy akár korlátait. 

Fel sem lélegeztünk június 3-i nagy nemzetközi startup versenyünkből (CEE LIFT OFF 2016'), de máris megosztjuk a tanulságokat és segítünk abban mire figyelj, amikor 3 perc alatt kell meggyőznöd partnereidet vagy akár egy közönséget.

Első benyomások. Sokszor nincs több idő, ez dönt el mindent. 
Hogyan fejezd ki magad tökéletesen, hogyan fókuszálj a legfőbb mondanivalódra, sokszor egy-egy ilyen helyzet segít abban, hogy definiálja magát megfelelően egy cég és ennek mentén lássa tisztábban előnyeit vagy akár korlátait. 
Nemcsak úgy kell felépítened, hogy neked legyen érdekes, hanem úgy, hogy másnak is az legyen.
Hogyan tudod más szemszögéből nézni? Mi mindenre érdemes fókuszálni?

Előadóink elsősorban pitch és tárgyalástechnikai szakemberek, valamint olyan startupok, akik nem utolsósorban kiváló előadói képességeiknek is köszönhetik eddigi jó eredményeiket.

Időpont: 2016. június 30. (csütörtök) 14 - 17 óráig
Helyszín: LOFFICE, -1 rendezvényterem

Előadók:

15:00 Szántó Péter (SpringTab), Founder, Product Manager 
A kiváló előadás összetevői 
(slide design és pszichológia, testbeszéd, felkészülés)

15:40 Batiz András (ImpactWorks), alapító, szerkesztő-műsorvezető, volt kormányszóvivő és kommunikációs igazgató.
"A másik félről szól"
Miért működnek egyes prezentációk, míg mások elbuknak. Az egyéni készségeken túl, minden kommunikációs helyzet akkor lehet sikeres, ha nem csak magunkról (a termékünkről vagy szolgáltatásunkról) hanem azokról és azoknak beszélünk, akiknek szól az üzenetünk - azaz a közönségünkre fókuszálunk. Hogyan is működik mindez gyakorlatban. 
VIGYÁZAT: interaktív feladatok! :)

16:30 Oszkó Péter (OXOLabs) 
Győzz meg 30 másodperc alatt.
Interaktív játék a Duelbox támogatásával.
Egy különleges új elemmel gazdagítjuk workshopunkat, interaktív - de kétségtelenül nehéz - játékra hívjuk a résztvevőket (maximum 5 jelentkezőt).
"Győzz meg 30 másodperc alatt!" - ennyi idő áll rendelkezésedre, hogy Oszkó Pétert, az OXO Labs vezetőjét meggyőzd ötletedről, egy befektetésről, vagy eladj neki valamit.
De nem csak ő dönt, hanem a közönség is! Kapcsolódj be a helyszínen a Duelbox rendszerén keresztül és szavazz te is, hogy tetszett a 30 másodperces előadás! További információk rendezvényen.
Jelentkezz előre emailen (legkésőbb június 30-án 12 óráig), ha szeretnél élni az egyik 30 másodperces bemutató lehetőségével az alábbi címen: boros.regina@oxolabs.eu