Budapest 1023 Lajos utca 28-32. Bécsi Corner Irodaház 2. emelet, 29 October 2018 15:30 1 registrants

Hardwerfejlesztés a prototípustól a sorozatgyártásig

hardware prototype sorozatgyártás ütemterv gyártási ütemterv

Hogyan jussunk el az ötletmegvalósítástól a sorozatgyártásig, a prototípustól a gyártási ütemtervig?

Két a szakmában jártas szakértővel mutatjuk be a termékfejlesztés kihívásait, a prototípus fejlesztéstől a sorozatgyártásig. Többekközött olyan kérdésköröket is érintünk, mint a gyártási ütemterv készítése, valamint annak harmonizálása a gyakorlatban előforduló valós történésékkel. Konkrét példákon keresztül bemutatjuk, hogy miként lehet olyan gyártási koncpeciót kialakítani, amely lehetővé teszi az akadálytalan termelést egy startupban.

Program:

1. szekció:

15:30-16:15: A SmartKassától Halmosi Anita előadásában hallunk a vállalkozás alap ötletének megszületéséről, majd az első hardwer gyártásról. A SmartKassa egy olyan digitális rendszer, amely lehetővé teszi az összes fizetési módszert egy kassza, 'terminál'-on keresztül. A vállalkozás előtt éppen a sorozatgyártás kihivása áll. Gyakorlati példán keresztül hallhatunk így a sorozatgyártás tervezéséről.

2. szekció:

16:15-17:00: Liber8tech egy olyan új generációs technológia, amely ötvözi a digitalizálást a fashion, home design világával egy ékszer, karkötő formájában. Előadónk Bartalis Attila beszélni fog a sorozatgyártás financionális oldaláról, a gyártási ütemterv kereslethez való harmonizáláshoz.