BÉCSI CORNER, 1023 BUDAPEST, LAJOS U. 28-32.,, 8 January 2018 14:00 4 registrants

Kiválasztás és Motiváció

HR motivation

Mitől lesz hatékonyabb vagy éppen innovatívabb az egyik csapat a másiknál? Hogyan alakítsunk ki egy jó csapatot? Hogyan motiváljuk őket?

Az innovációhoz innovatív, motivált csapat kell. Egy innovatív, motivált csapathoz pedig motivált embereket. Ez tény. Viszont ennek kialakítása komoly kihívás jelenthet a startupok számára. 
Az OXO Labs következő workshopján a startupok HR, kiválasztási és motivációs stratégiáinak kialakításáról és azok kihívásairól fogunk beszélgetni Illés Katával, az Idivizo alapitójával és Ábri Judittal, a Coaching Határok Nélkül alapítójával. 

1.szekció:
Előadó: Illés Kata - Indivizo

14:00 -15:00 - Hogyan alakítsunk ki egy jó csapatot?

Hogyan válasszuk ki a csapattagokat az alapítás előtti időszakban? Miként alakítsuk ki az egyes szerepköröket a cégalapítás után? Startup alapítóból cégvezető? Hogyan találjuk motivált self-startereket? ’Cultural fit’ kérdése. Toborzási eszközök és kommunikáció. Jelöltek elérése /Y+Z generáció/. Hirdetések. Startup benefit csomag kérdése a fizetésen túl.

2.szekció
Előadó: Ábri Judit - Coaching Határok Nélkül

15:00 -16:00 - Hogyan lehet jól motiválni egy csapatot?

Mi motiválja a startuppereket, mitől lesznek sikeresek? Milyen személy alkalmas, kiből lehet alapító vagy cégvezető? Hogyan lehet motiváltan tartani egy csapatot? Hogyan lesz kudarcból siker? Kell-e a startupnak kudarcélmény? Mi ennek a folyamatnak a pszichológiája?