LOFFICE, Budapest, 1061, Paulay Ede u. 55., 16 February 2016 15:00

HR Workshop

HR workshop oszkopeter csapatépítés videointerjú Indivizo

Competence, efficiency, motivation. International team building. During this workshop, we will take up the topic of the exciting - but also pain in the neck - HR questions, which have an affect on the efficiency. (The event was facilitated in Hungarian.)

Kompetencia, hatékonyság, motiváció. Nemzetközi csapatépítés. A startup világ számára izgalmas, sok fejfájást okozó, ugyanakkor a hatékonyságot nagyban befolyásoló HR kérdésekkel foglalkozunk majd ebben a néhány órában.

Első két workshopunk kizárólag belső körben zajlott, portfolió cégeink és meghívott mentorok részvételével. Ezúttal nem csak az OXO Labs projektjeivel dolgozunk, hanem bárki részt vehet az eseményen. A startup világ számára izgalmas, sok fejfájást okozó, ugyanakkor a hatékonyságot nagyban befolyásoló HR kérdésekkel foglalkozunk majd ebben a néhány órában, amelyet új megközelítésű, innovatív előadásokkal és interaktív, közönségünket is mozgósító párbeszéddel igyekszünk megtölteni.

Program:

15:00 Oszkó Péter (OXO Labs): Kezdés, köszöntő

15:10 Schäffer Beáta: Álláshirdetés Z generációs módra

"Dolgozz Nekünk!" azaz hogyan tudjuk hatékonyan megszólítani és motiválni a Z generációt?
Egy tényleges netes hirdetés alapján bemutatjuk, milyen elemei vannak a Z generáció számára vonzó üzeneteknek. Közös gondolkodás: Hogyan jelenik meg az Y és Z generáció a cégek életében?

15:45 Veres Rita (Hewitt): Kicsiből nagyba - szervezeti transzformáció

Mit kell tudnia a start-upoknak a HR-ről? Melyek azok az alapok, amelyeket egy 5 fős start-upnál is sziklaszilárdan le kell betonozni és hogyan változik ez a méret és a komplexitás növekedésével? Alapkihívások és pro leckék.

15:25 Szünet

15:45 Püski Tamás (iSeeQ): Nemzetközi csapatépítés

Egy nemzetközi csapatépités elinditása, folyamatos életben tartása, fejlesztése, a megfelelő emberek megtalálásával. Előnyök, hátrányok a globalis piacon, sikerek, kudarcok, lehetőségek, veszélyek.

16:20 Langmár Péter (Lab.coop): A Brickflow projekt vége, átalakulás.

A bukás nem szégyen, hanem tapasztalat. Hogyan élte meg a szervezet, mik voltak a tanulságok?
Miért dönt úgy egy szervezet, hogy a holacracyt (önszervező menedzsment) választja a közös munka szervezéséhez?

17:00 Indivizo, az innovativ recruitment eszköz bemutatása (videó interjú, intelligens kiválasztási folyamat)

A workshopra beérkezett videók (játék meghirdetése rövidesen) szórakoztató bemutatása, elemzése, visszacsatolások, kérdések.

Kérdések-válaszok, kötetlen beszélgetés.

18:00 Vége

 

A workshop részvételi díja:

Az OXO Labs szerződéses partnereinek: ingyenes
Külső érdeklődőknek és partnereknek is nyitott a részvételi lehetőség, melynek díja jelképes (a rendezvény költségeinek részfedezetére vonatkozik csak): 500,- Ft + ÁFA